17 November 2009

Si budak 'Februari'


Salam alayk..

Tadi masa tengah release tension,layanlah Facebook.Jawablah kuiz "KAJIAN DR FADZILAH KAMSAH TENTANG SIFAT MANUSIA"..Memandangkan saya ni lahir pada bulan februari,saja je la nak tahu apa katanya.Lagipun saya memang mengikuti program Dr di Astro Oasis.Ada sekali tu beliau ramalkan tentang bulan kelahiran,perwatakan manusia.Katanya,jangan terlalu percaya dengan ramalan ni..hanya sekadar ilmu.Tapi mostly apa yang beliau simpulkan memang 98% benar.Memandangkan beliau pun memang pakar psikologi.Jadi kesimpulannya,jawapan yang saya dapat daripada kuiz Facebook itu..




Berfikiran abstrak
Sukakan benda yang reality dan abstrak
Intelligent
bijak dan genius

Berpesonaliti yang mudah berubah
Mudah menawan orang lain
Agak pendiam, pemalu dan rendah diri
Jujur dan setia pada segalanya

Keras hati untuk mencapai matlamat
Tidak suka dikongkong
Mudah memberontak apabila dikongkong
Suka kegiatan yang lasak

Emosinya mudah terluka dan sangat sensitif
Mudah mempamerkan marahnya
Tidak suka benda yang remeh-temeh
Suka berkawan tapi kurang mempamerkannya

Sangat berani dan suka memberontak
Bercita-cita tinggi dan suka berangan-angan dan ada harapan untuk merealisasikan impiannya
Pemerhatian yang tajam
Suka hiburan dan sukan

Suka benda yang bersifat seni
Sangat romantik pada dalaman tetapi tidak pada luaran
Berkecenderungan pada benda yang tahyul (sy amat meminati fantasi)
Amat mudah dan boleh menjadi terlalu boros
Belajar untuk mempamerkan emosi.


terkejut juga dengan jawapannya!! 99% benar! ;-O Saya selalu cuba untuk men'describe' tentang diri saya,tapi tak pandai.Font yang telah saya besar dan boldkan itu,memang tersangatlah benar..yang lain pun benar gak..hehehehe...

Jadi bagus juga ada benda ni..Jadi siapa yang belum kenal AIDANADIA,itulah sifat-sifat saya..hehehe...Boleh tahan ke dengan perangai saya?? :P lalalala~

3 comments:

Ratu Syahadah said...

Salamunalaik wbt ya sahabatti. ana laks lahir bulan november. agk2nya cmne la personaliti ana kn?? =)

AidaNadia said...

Salam ya habibati...nak tau eh utk bulan nov?nnti ana copy paste kan utk enti...dlm entri ni gak..spesel tuk nti..tunggu..hohoo~ :P

Ratu Syahadah said...

Wa3.. sgup nti nk carik2 utk ana ek. ana akn follow.. ho3. slmt mcari kisah si november! =P

Post a Comment

Korang ada apa-apa nak komen?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...