21 May 2009

Komik Islamik:Adab


Salam alayk..

Anda peminat komik?
Apa kata try baca komik ni pula nak?
Lain daripada yang lain tau.
Ada mesej islamik.
Ada terselit ayat-ayat al-Quran serta hadis!
Lukisannya pun santai dan bersahaja.
Seronok dan sesuai untuk semua lapisan masyarakat.
Ehehehe...So bagi sesiapa yang rasa-rasanya fanatik komik dragon ball ke,sailormoon ke,dik cerdas ke,detective conan ke,apa lagi ya?Banyak sangat!Huhu..apa kita try ni pula.Produksi muslim.InsyaAllah memberi kepuasan maksimum.^________^













Amacam?
Best kan?
hah....sape cakap muslim takleh produce komik?
boleh ape?lebih bermutu lagi berkualiti!
hikhik...Bangkit Islam bangkit..
So dengan ini dengan bangganya saya meng'credit'kan lukisan-lukisan ini kepada pelukisnya,

MFRSTUDIO

Mabruk!Moga lahir lebih ramai lagi penggiat-penggiat seni untuk memperlihatkan kepada dunia tentang keindahan ISLAM!^_________^

13 comments:

menoufiaz™ said...

terima kasih atas sokomgam komik islamik..
mfr memang best..
just nak kabo laman web forum penggiat seni islamik.. jom join

http://www.rindu.org

Anonymous said...

tahniah!!!!teruskan usaha murni bersama membangunkan Islamm

AiEf(if) said...

tahniah.. minta izin copy & paste.. harap boleh share komik ni di blog kami.. kami akan letak link blog saudari sbg sumber rujukan..

Anonymous said...

slm...minta izin copy paste juga,....syukron...

muiz ibnu sidik said...

salam.. minta izin untuk saya copy dan paste.. syukran..

nadiah husna said...

minta izin untuk sebarkan dgn copy dan paste ...........

Anonymous said...

assalamualaikum...
minta izin c0py f0r my syukbah...
syukran jazilan........

Shazara said...

mohon copy.. thanks

Anonymous said...

assalamualaikum.
mintak kbnaran utk post ini.
tujuan utk dkongsi b'sme org rmai.
trima ksih.

Anonymous said...

assalam,mintak izin c0py ea...syukron..

Anonymous said...

assalam,mintak izin c0py..tq

Anonymous said...

assalam,mintak izin c0py..tq

نورجنه بنتي محمد بيكين said...

Good job! Saya nak share kat blog ye.. syukran jazilan! :)

Post a Comment

Korang ada apa-apa nak komen?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...