09 June 2011

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

Salam brothers & sisters...




Ni pertama kali la saya join aktiviti BEN ASHAARI. ^_^





So silalah komen blog saya (yang telah dianak-tirikan selama setahun lebih ni..entah apa spesis dah yang hinggap kat blog ni).Tapi janganlah kasar sangat ye..saya orang seni,jiwa sesentap sikit! (haha...:P)

Kalau korang nak join aktiviti ni juga, KLIK SINI

3 comments:

Amirah Su'aidah said...

kalau kak nadia sygkan bloglist2(ex: photography) mira cadangkan bloglist2 tu buat scrollbox.. nie tutorialnya.. http://nurul-hanis.blogspot.com/2010/12/tutorial-scroll-box-untuk-widget.html .. labels tu buat yang versi cloud. Widget WIDGEO (org seni on9) tu better buang..coz itu memberatkn blog coz slalu kuar pop-up window.. itu shj komen cik mira

AdyBudika said...

suke heade..heheheheheeh....

Fairytopia said...

Mira: Thx dear!akak dah lama teringin nak buat scroll box...but dunno how.tq ^_^

Ady: Thanks.I might change again.masih tak puas hati ;P

Post a Comment

Korang ada apa-apa nak komen?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...