29 July 2009

Pencoroboh di blogku!

Salam..

Wooo! Wooo!
I spot somethin!
Ada orang ceroboh blog ana,lepas tu ikut sikit-sikit format blog ana,copy paste lagu ana yang lagu arab nyanyian Nancy Ajram-Enta eih(skrg da tukar,kalau ikut juga,siaplah!) ,siap color code pun same!!
Ape citer ni?

Kawan-kawan sekalian,
i am thinking to change my url address then,
would u mind to change the links in ur blog?
Please..........T___________T

If not,i have to set my blog into private...

untuk penceroboh tersebut,
I KNOW YOU!

6 comments:

hudzhulfa said...

ye ke akak?? nasib kita ari ni lebih kurang sama ler...blog saye pun b'masalah...lol~~ nnti bila akak nk tukar url just let me know k! ^^

AidaNadia said...

Yeah.I hate intruders and stalkers.huhu..
Ur blog ada masalah?awak tak buat back-up kot mase upload template baru..
Well,i am still thinking wther i need to change d url or not...hmmm...:P

Nur Azila Yahaya said...

salam..sabar je la...
orang tu pun kenapa la suka2 nak ceroboh

Mira Aida said...

dah xde idea ke nak pilih lagu/template?? berlambak..takkan nak tiru orang gak...

Mira Aida said...

kalau nak tukar url, tukar. but, make sure bgtau mira..kalau dh tukar, tp org tu tahu url akak, mcm mana??

♥AidaNadia♥ said...

to azila:
yup..tgh sabar la nih..hehe ^____________^

to mira:
tahle dik.akk ni idola die kot.sbb tu die amik idea akk n tiru akk kot.huhu.Klu akk tkr url pn,akk SURE die akn tau gak url baru akk.so cmne eh?hm..lantak je la die tu.

Kite kene ade identiti sendri n pendirian tetap kan???:D

Post a Comment

Korang ada apa-apa nak komen?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...