28 February 2009

2nd hit from miza.I'm tagged!Ngee~

Describe 10 things about the person who tags me.

1. Budak comey namo miza deh.

2. kenal die mase pergi seminar perbandingan agama kat Ukm bulan 11 thn lps.Sgt kebetulan.Dah habis sesi yang pertama baru jmpe.So the next sesi,we went together-gether.How sweet...:P

3. Pernah tido kt bilik die 1 malam,tido satu katil lagi.Jgn jelos..huhuhuhu..

4. Hmm,,die ni leh dikatekan serupa je dgn sy.Got it,miza?:D

5. Gila-gila dan menggilakan.Owh mcm sy jugak!hehe

6. Nick die clover...die suke cite totally spies kot!btw,i like clover too..ahaks~

7. Ape lg ek,bru je kenal die sbnrnye..hmm..hah,die syg sgt ISI UKM die tuh..haha

8. Die pernah 'mengheret' sy menghadiri jamuan raya ISI UKM yg pd wktu tu sy langsung xdijemput dan tak kenal pon ahli2 die...huhu

9. Dia suke berusrah.Budop juruh nis..:)

10. InsyaAllah akan jumpa pada konsert nasyid bln dpn di UKM.Miza...aku rindu padamu!!!!





Describe 10 things about myself.


1. Nick saya:- Fairytopia.Tp tu nick untuk art la...Klau islamic,ayesha..heheh


2. Ex-student Limkokwing university.

3. Ada satu kelemahan:Susah nak cam dan hafal jalan.Alangkan,dalam melaka pun selalu je sesat,apetah lagi luar melaka.Slalu kene bebel dgn mama dan abah.T______T


4. Bekerja sbg Interior designer yang masih sgt mentah di Melaka.


5. Owh...sy suke sgt music box yg ade patung pusing2 kat dalam tu.Lebih2 lagi music box kat Memory Lane....Sukenye!!!!!Nak belilah...


6. Sebelum tido,sy suka pandang bintang2 yang sy tampal kat siling bilik sy..Nanti nk tambah lagi.:P


7. Tak sabar nk tggu umur 24-25thn.ngee...~ Apelah akan jadi time tu yer?


8. Kalau jalan-jalan sy suke pegang orang.Orang yang selalu sy kepit dan pegang adalah abah saya..hehe.Kalau tak dapat abah pun,adik2 saya.Diorang dah lebih tinggi dari sy,so sedaplah utk dikepit.:P Mama takleh,sebab mama terlalu 'comel'.:P


9. Sukakan buku!!Nak beli buku ape pulak psni eh......


10. Sy sebenarnya tgh sakit............sakit sgt.......... :(


10 people been tags by me.

1. Wanz

2. Mira aida

3. Azma

tu jela...mlas nk byk2...:D

3 comments:

HuRuL_Aini said...

salam...tgh sakit?....sabar ye...insyaAllah sesudah kesulitan akan datang kemudahan :)

cLoVer4miza said...

sbnrnye bukan sakit biase Kak HuRuL..
sy pon ada sakit tu.. akak semangat!!
meh saling ubat mengubati..
dtg bertapa kat bilik sy lg :P

♥AidaNadia♥ said...

Salam..
a'ah kak hurul.sakit yg xtaw cmne nk ubat.oh!tp sy percaya ade ubatnya,tp sy xtaw cmne nk dptkan ubat tu,,tapi.tapi dan tapi dan tapi lagi....T_T

miza,u r my truly soulmate!ceh..jiwang plop.

Post a Comment

Korang ada apa-apa nak komen?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...